comunica amb dades
anagrama
 
icona pàgina
 

youtube google
 

Empresa privada i Organitzacions:

Els estudis i serveis per a empreses, propietaris, consutories d'estratègia empresarial, recerques per inversió, en què dades.cat pot ajudar:

 
Els Indicadors en la gestió son aquells valors quantitatius que ens ajuden a decidir com millorar la qualitat dels processos.

La introducció d'indicadors per la millora de processos des del seu inici vol dir:

1.- Definim amb el client els processos a millorar
2.- Fem extensiu a tota la organització la definició exacta de cada procés
3.- Dissenyem i introduïm els indicadors, així com la presa de dades
4.- Juntament amb el client recopilem les dades, les analitzem, i redefinim els processos.

> més informació sobre indicadors a infoempreses

icona diagrama flux


En aquest sistema iteratiu s'introdueixen criteris QFD-Quality Functional Deployment (Yoji Akao 1966) per la millora de la qualitat del procés, i això vol dir tanmateix el fer enquestes una vegada s'han obtingut els processos per definir les prioritats de millores. > Millora i disseny de serveis o productes

caraMercè (Cap d'àrea a una gran organització): “Amb DADES hem homogeneïtzat els processos dels serveis que donem als nostres usuaris. La organització té processos similars descentralitzats de manera que ara cada unitat dona el servei de la mateixa forma que ho fan les altres unitats. Hem millorat el servei i hem pogut simplificar els processos de treball”.


Estem introduint indicadors a grans organitzacions, amb criteris aplicables també a empreses o a administracions públiques.

Vol fer-nos alguna pregunta? en menys de 24h tindrà una resposta

 

d'Acord